En dag som turist

19 Mars 2011

Våren har äntligen kommit till Chicago! Och en solig lördagmorgon måste utnyttjas till max även om man jobbar! Dags att bli turister för en dag. Jag släpade med alla barnen till tåget och åkte downtown till Millenium Park där vår turistfärd började. Inte riktigt vad barnen hade förväntat sig när jag sa vi skulle åka till parken men de ändrade attityd så fort de fick se The Bean:



Efter The Bean gick vi ner till Crown Fountain. Själva fontänen var inte igång men videon med de olika ansiktena fanns fortfarande där. Vi gick sen vidare mot Grant Park där vi skulle möta Vicky. Vi gick förbi ett par pelare och där bestämde sig barnen att klättra upp och leka fåglar. Folk tittade väldigt skeptiskt på oss när de gick förbi och alla tre gormade Kraaa Kraaa så högt de kunde ; )



I Grant Park hittade barnen en stor gren som underhöll dem både länge och väl. Vi räddade även en stackars kanin som fastnat innanför ett skyddsnät till ett träd. Tyvärr sprang han rakt mot Lake Shore Drive men är ganska säker på att han vände innan han kom ut på vägen . . . .



Vi tog sen tåget igen till Rainforest Café. Efter att ha vaknat upp 6.30am och vart igång hela dagen började barnen bli lite slöa. Vi fick dra ungarna upp för trappan och efter maten blivit serverad hände följande ; )

         

      
            Före mat                                              Efter mat - Sleepy 1 & Sleepy 2

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hi hi, vilken tröttis. Men tycker nog ni e lite taskig som nästan låter honom somna i maten ;)

2011-03-23 @ 11:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0