Storm of the Century? Nope! Blizzard of 2011

2 Februari 2011

Det kanske inte ser mkt ut för världen men med tanke på att ett gäng lyktstolpar gick av på grund att det blåste så kraftigt så kan man förstå att det verkligen var SNÖSTORM!!!

   

Fortfarande julkänsla!

26 Januari 2011

Au Pair möte 2 ock skridskoåkning på schemat. En annan som är uppväxt med en sjö som fryser varje år är ju detta en baggis. Lite klurigare om man kommer från ett land med medeltemperatur 20+
Tyvärr fick jag inte skratta åt allt för många argentinare etc eftersom ingen vågade sig ut på isen. Ludvig och jag gjorde iallafall ett tappert försök att lära Tania hur man åker. Trodde de hade is i Ukraina!
27 Januari 2011
Barnen och jag njöt av en eftermiddag i snön. Det är så underbart att inte behöva skämmas för att man vill ut och leka i snön, det är bara att skylla på barnen. Plus man lider ingen risk av att bli mulad eller tacklad.



28 Januari 2011

Eddy från Skottland fyller 24 och detta ska firas stort på Faith and Whiskey, en pub/bar ett par kvarter bort (så underbart med gångavstånd till allt). Eddy varade till 23.30 sen spydde han över hela dansgolvet och vi fick turas hand om att ta hand om honom inne på toaletten. Tssk tssk tssk. Amatör!
       FULLER!!


29 Januari 2011

När man jobbar på en lördag och är galet trött får man göra det bästa av situationen. Jag tog med barnen till Navy Pier. Vi åkte Pariserhjulet, tittade på snöskulpturer och hejade på snowboard-tävlingen. Underbar dag!!

Football Sunday

Fredag/Lördag 21/22 Januari 2011

Rekrytering till Internationella Ligan.
Intagningsprov: Hold your liquor!!





Söndag 23 Januari 2011

Efter en sen utekväll vaknade jag vid elva, slängde på mig min fotbollsoutfit (för stor lagtröja, strumpbyxor och stövlar), sprayade håret alldeles för mycket, gjorde en stor svart kaffe och började gå bort mot Crossing, puben vi skulle kolla på matchen på.
Chicago Bears mot Green Bay Packers (Olof's favoritlag). Vinnaren går till Super Bowl!
Matchen skulle inte börja förräns vid två men eftersom ALLA kommer gå till puben för att se matchen så var vi tvungna att komma dit tidigt för att ens ha en chans att komma in.
Efter att ha pulsat i snön i 20 minuter kom jag fram till ett fullpackat Crossing där Silvana & Tania väntade.
Vi gick raka vägen in på tolaletten och spenderade säkert en halvtimme där för att ens se levande ut.
Resultatet blev lysande!
The difference is; We are only dressing up for fun. They are deadly serious! American idiots. . .

Resultatet mellan Bears & Packers blev inte lika lysande då vi förlorade stort ; ( Jag faller för trycket och skyller allt på Jay Cutler, deras quarterback.

RSS 2.0