E.G.O.

30 April

Eva, Gustav & Olof hämtades upp av moi vid SFO. Kändes overkligt att få besök från Sverige. Det som var mest konstigt var att det inte kändes konstigt alls. Svårt att förklara!
Eftermiddagen gick åt till att sitta i bilkö på 101 och äta lunch på Hillsdale Mall. Sen satte jetlagen in och krashade E.G.O på hotellet i Hillsdale.



1 Maj

Eftersom jag jobbade hela dagen drog jag med E.G.O till North School där första mötet mellan Gustav och 3R (Roark, Rylan & Rhett) ägde rum. Gustav ägnade mest uppmärksamhet åt trehjulingen medans 3R sprang runt som vildar och bråkade. Inga höjda ögonbryn där inte.
På kvällen dök vi ner som hökar på bästa pizzan från Steelhead i the Swede-Inn som ska bli mitt nya hem om några veckor. Det är där E.G.O har blivit inackorderade under sin vistelse i the big U,S and A.

2 Maj

På morgonen tog vi tåget in till city för en turistdag i Fishermans Wharf. Vi tittade på sjölejonen och köpte Salt Water Taffy. Sen tog vi båten ut till Alcatraz. Eftersom jag redan hört ljudbandet lekte Gustav & jag Tjuv & Polis. Han lovade att han skulle vara snäll och lydig från och med nu....typ.

RSS 2.0