Tania's Birthday!!


Onsdag 27 April 2011

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Tania's födelsedag. HURRA HURRA HURRAA!!

Vi (A.M, Vicky & jag) hade planerat i över en vecka att vi skulle åka och överraska Tania på hennes födelsedag efter jobbet. Tania ville ju såklart planera något roligt att göra men vi sa att vi tyvärr alla var upptagna. Jag pratade inte med henne överhuvudtaget eftersom jag är alldeles sämst på att hålla tyst. Jag hade till och med fixat fram Tania's värdmammas nummer och berättat för henne vad vi hade i gärningarna. Allt var inplanerat in i minsta detalj!

Trodde vi . . .

Något vi inte hade inkluderat i kalkuleringen var att vi skulle bli en timme sena, vilket resulterade i att Tania satt hemma själv på hennes födelsedag, vilket i sin tur resulterade i att när vi väl kom dit SÅ VAR HON INTE HEMMA! Gina, hennes värdmamma, visste inte att hon hade gått och hon hade ingen aning om vart hon tagit vägen. Vi började ringa och sms:a. Efter ca en kvart inser vi att mobilen ligger i hennes rum på sängen. SUCK!

Vi kom då på att hon måste gått till skolan iallafall. Tania hade kvällskurs den kvällen men sa först att hon inte skulle gå eftersom det var hennes födelsedag. Vi tog bilen och körde ner till skolan. Vicky och jag gck in, och efter mycket om och men lyckades vi flirta oss förbi säkerhetsvakten. Vi hittade hennes klassrum men ingen Tania där. DJUP SUCK!

Vad ska vi göra nu? Kolla gymet? Nej, hon går aldrig till gymet. Detta är USA's näst största stad! Det finns inte en chans att vi kommer hitta henne genom att bara köra runt. ANNU DJUPARE SUCK!

Hmm . . . kanske hon är ute och springer. Vi åker hem till hennes hus än en gång. Vi letar igenom alla hennes garderober och hittar inte löparskorna. Hon måste vara ute och springer. Vi gör oss bekväma i hennes rum och alla sitter tysta och tittar efterlängtsamt på den hemgjorda tårtan.


                                                   Presenten: En road trip till Six Flags eftersom det inte
                                                   finns en enda berg och dalbana i Ukraina


Efter ca 30 minuter hör vi plötsligt någon som öppnar ytterdörren. Vi är inte ett dugg beredda och får alla panik. A.M trillar in i garderoben med en skräll, Vicky råkar komma åt lysknappen, och jag håller på att dö av skratt. Över allt odjud som vi själva orsakar hör vi hur någon sakta närmar sig den öppna dörren . . . med lyset tänt . . . med våra väskor utspridda över golvet. Bara perfekt. Tania stannar och kikar in. Vi hoppar fram och börjar skrika, sjunga och ge kramar. Tania bara står där helt chockad och rör sig inte alls. Sen kommer miljoner frågor. Vart har du varit? Det är din födelsedag. Vi har vart här och väntat hur länge som helt. Då kommer snyfthistorien då Tania satt alldeles ensam på sin födelsedag, kollade till sin mobil varannan minut men ingen av hennes vänner hörde av sig. Efter att ha suttit själv i en hel timme bestämde hon sig för att springa en runda för att få bort tankarna från sin ensamhet. Vi kände oss som världens sämsta vänner. Men nu var iallafall alla glada och tillsammans . . . och hungriga!! Tania fick inte ens duscha. Vi höll på att dö! Vi vill ha tårta nu!!!

Slutet gott, allting gott! Inklusive hemmagjord tårta!

   
       Chockad? CHECK!!                                   SHOT! SHOT! SHOT!   TETIANA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0